Pontosan hogyan lehet engedélyezni a kép-kép (PIP) módot a Netflix számára, valamint a MacOS Sierra más nem támogatott videoszolgáltatásait.

Most, hogy mindenkinek volt egy napja, hogy felállítsa a MacOS Sierra -t, az egyének megkezdenek megbirkózni az új funkciókkal, amelyeket az asztalhoz hoz. Az egyik új funkció a kép-képi mód, amely videó anyagot vesz az iTunes-ban, valamint a támogatott videoszolgáltatásokat a Safari-ban, valamint egy úszó ablakba bukkan, amely bármilyen típusú alkalmazás tetején ülhet. –

Nagyon hasznos kiegészítés bárki számára, akinek be kell tartania a video -utasításokat, amikor például egy alkalmazás felfedezése, valamint pontosan ugyanazt a funkciót utánozza, amely az iOS 9 -et érintette az iPad számára. Sajnos azonban nem minden web alapú videó szolgáltatás kínálja ezt a PIP módot a legjobban a dolgokkal, valamint a Netflix-rel a listán szereplő legjelentősebb platformok.

Szerencsére, ez az internet, mindig van valaki, akinek válasza van az ilyen típusú dolgokra, egy teljesen ingyenes szafari -bővítést kínálnak, amely a Sierra PIP előadását a Netflix -hez, valamint más nem támogatott szolgáltatásokhoz vezet, és minden nap megtakarítva a napot. mi, akik ezeket a szolgáltatásokat használják. Ez biztosan sokan közülünk!

Az Arno Appenzeller fejlesztő által létrehozott Pipifier teljesen ingyenesen letölthető a GitHub -tól, valamint az akarat szerint, valamint néhány karika követelményét, hogy ugrani kell, hogy a dolog működjön, ez valóban nagyszerű kezdet. Íme, mit kell tenni.

1. lépés: A legelső távolságra a Pipifier -t le kell tölteni a GitHub -ból.

2. lépés: Letöltés és telepítéskor nyissa meg a Safari -t, majd kattintson a Preferenciák és a Bővítések elemre.

3. lépés: A jelölőnégyzet bejelölésével engedje meg a pipifiót.

4. lépés: A PIP aktiválására szolgáló eszköztár ikon most már látható lesz a Safari -ban. Ha nem, akkor megkövetelheti, hogy a Safari vásárláskor újraindítsa a kiterjesztés teljes betöltését.

Ennyi van benne. A tervező megjegyzi, hogy a HTML5 videók követelményeket kell folytatni, hogy a megvásárlás során kapcsolatba lépjenek a kiterjesztéshez, hogy felvegyék őket, így például az automatikus játékos videók követelmények lesznek szüneteltetés, majd ismét lejátszásuk, mielőtt a Pipifier munkába állhat. Ezen túlmenően a PIP -nek pontosan ugyanúgy kell működnie, mint más videóforrások esetén. valamint az összes ingyen!

A YouTube, valamint az egyéb támogatott videoszolgáltatások esetében már külön bejegyzést fedeztünk fel. Sokkal többet erről, ellenőrizze a közzétételünket itt: kép-kép (PIP) a MacOS Sierra-ban a YouTube-hoz, valamint más videók számára, pontosan hogyan lehet megengedni.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Hogyan tisztítsuk meg a macOS Sierra 10.12 -et a Mac -en [oktatóanyag]

Töltse le a macos sierra 10.12 végleges verzióját a Mac -hez

Állítsa be a macOS Sierra -t az Apple View feloldásához, az autó feloldásának felhasználásával, a következő

MacOS Sierra: Sync Desktop, valamint fájlok az iCloudhoz, itt van

Készítsen macos sierra 10.12 indítható USB flash meghajtó telepítőjét

Engedélyezze a „hé siri” parancsot a macos sierra-ban kihangosító használatra, itt van

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *