Az Apple ma bejelentette, hogy az „Epic” 12,9 hüvelykes iPad Pro-t a következő szerdán megrendelheti az online áruházán keresztül. A tabletta, amelyet eredetileg szeptemberben a cég iPhone-központú média rendezvényének részeként vezettek be, közvetlenül az Apple.com-tól fog rendelkezésre állni, és november 11-én jönnek, és a vállalat kiskereskedelmi hálózatának fizikai polcán jelenik meg. A hét végéig. A hivatalos Apple hivatalos viszonteladók és a kiválasztott hordozó partnerek szintén tárolják az új iPad -et a hét végén.

Az Apple hivatalos sajtóközleménye a témáról hozza a hírt, hogy a szakemberek vártak. Azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy míg az iPad Pro kétségkívül messzemenő vonzereje lesz, elsősorban azokkal fog beszélni, akiknek szakmailag testreszabott eszközre van szükségük napi munka alapú tevékenységeikhez. Az Apple ceruza és az új intelligens billentyűzet létezése tovább javítja az iPad Pro növekvő hírnevét, mint „kötelező” eszköz az előretekintő vállalkozások számára. Mindkét kiegészítő, maga az eszközzel együtt, ezen a héten több mint 40 országban lesz elérhető, beleértve Kínát és Japánt.

Phil Schiller, az Apple jelenlegi világméretű marketing alelnöke, a társaság hivatalosával becsapódott az új iPadbe:

Az App Developers és ügyfeleink korai válasza hihetetlen volt az iPad Pro -ra, és izgatottak vagyunk, hogy ezen a héten a világ minden tájáról az iPad Pro -ba az ügyfelek kezébe kerülünk. Az iPad Pro a legerősebb iPad, amit valaha készítettünk, így a felhasználóknak még kreatívabb és eredményesebbek lehetnek a 12,9 hüvelykes retina-kijelzővel, a 64 bites A9X chiptel és az úttörő Apple ceruzával és az új intelligens billentyűzetgel. Alig várhatjuk meg, hogy megnézzük, mit csinálnak az iPad Pro -val.

Az Apple már alkalmazta a Disney Pixar Professional Animation Team szolgáltatásait, hogy bemutassa az új iPad Pro és az Apple Ceruza képességeit a kiadás során. Azok, akik az új iPad Pro megvásárlását választják a következő szerdán, 12,9 hüvelykes táblagépet kapnak, amelyet az Apple saját 64 bites A9X processzora táplál. Az új hardver ára 799 dollárral kezdődik a csak a 32 GB-os Wi-Fi modellnél, 1079 dollárra emelkedve a 128 GB-os Wi-Fi + cellular esetében.

A 12,9 hüvelykes tabletta rendelkezésre állásáról és árainak teljes részletei az alábbiakban láthatók:

Ön is szeretné megnézni:

Az Apple iPad Pro 4 GB RAM -mal rendelkezik

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *