április hónap első napján, másként áprilisi bolondok napjaként, mindenkinek lehetőséget biztosítanak arra, hogy leengedjék a haját, és játsszák a játékot. Kevés hasznos vicc. A Tech legjelentősebb nevei minden évben szeretnének csatlakozni a bajhoz, valamint a 2015 -ös szempontból, a Google, a Samsung és a Nintendo kedvelői mind hektikusak, hogy komikus bejelentéseiket készítsék.

Microsoft MS-DOS Mobile

Mivel a szoftveralkalmazás-óriás továbbra is fejleszti ökoszisztémáját a közelgő Windows 10-rel, az üzlet egy lépést tett vissza az MS-DOS új verziójával, amelyet különösen a mobil eszközökre adaptáltak.

A Windows Me kedvelőivel, valamint a Vistával már az öv alatt, az MS-Dos Mobile egy vicc, amely valóban hidegen küldi a tüskéket, valamint míg az irodafejlesztő az utóbbi időben sok progresszív lépést hajt végre, reméljük, hogy a A kétes szoftver alkalmazási mozdulatokat kizárólag április 1 -jére tartják fenn:

Ha van Windows Phone eszköze, akkor innen töltheti le az MS-DOS Mobile-t.

Google Fiber telefonszám

A telefon-up sokunk számára hosszú ideig úgy tűnik, hogy a rostos csatlakozások most villámsebességet biztosítanak a beépített területeken lévők számára, a Google létrehozott egy olyan rendszert, amely lelassítja a telefonszámot.

Amint azt a Demo Clip-ben megjegyeztük, a Fiber Dial-Up sokkal több időt biztosít Önnek, mondjuk, hogy tonna a mosogatógépet, és hasznos megvalósításnak nevezi magát. Az 56K-os modem neves zajjal, amely az internethez kapcsolódik, ez a kortárs szabványok szerinti igazi tárcsázási élmény.

Samsung Galaxy Blade Edge: Chef’s Edition

A Samsung viszonylag kísérleti jellegű volt a legutóbbi eszközökkel, különösen a göndör Galaxy S6 Edge -vel. A Galaxy Blade: Chef Edition minden típusú fogyasztó befogadására irányuló fáradhatatlan kísérletében élesebb él, fogantyúval együtt, hogy elősegítse a különféle ételek vágásának folyamatát a konyhában.

A fogantyú, amint láthatja, teljesen összecsukható, ám borotvaéles felületével feltétlenül nem akarja ezt a zsebébe helyezni.

Nintendo Apple Watch

Ha a Nintendo, valamint az Apple összehozta a fejét, és úgy döntött, hogy intelligens órát készít, reméljük, hogy valami igazán szenzációs. Ebben az esetben azonban az áprilisi bolondok kiadása nem annyira online, mint a számlázás, valamint ha a Nintendo Apple nézet kilencvenes szintű, 8 bites jellege nem inkább a kilencvenes évek szintű, 8 bites jellege, mint A csuklóval viselt N64 ideális esetben reméljük.

Megjegyzés: Ez az egyetlen áprilisi bolond napi 2015. évi közzététel, amelyet ma fedez fel az RP -n.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *