, akárcsak az előző évben az Android PIE segítségével, több nem pixeles eszközt engedélyeztek az Android Q béta programban. Ha van egy másik okostelefon, amely szinte olyan gyorsan frissíti a frissítéseket, mint a Google Pixel telefonok, akkor ez az alapvető telefon. Tehát nyilvánvalóan telepítheti az Android Q béta -t az Essential Phone Idealen, miközben még mindig bétaverzióban van. Ez a harmadik fejlesztői előnézet, de az első, amely nem pixeles eszközökhöz érhető el.

jegyzet
Egy szó az Essential -tól:

Ez nem egy végleges verzió, és csak a fejlesztők számára célja az Android Q -ban futó alkalmazásuk tesztelése az alapvető telefonon. Néhány funkció hiányozhat, vagy nem működik. Ne feledje ezt, mielőtt letöltené a készülékére.

Mivel ez egy befejezetlen verzió, nem nyújthatunk ügyfélszolgálatot.

Bármikor visszatérhet az Android Pie -hez. A béta eltávolítását azonban az alapvető telefonról a program vége előtt szükség van az eszköz teljes visszaállítására (ami azt jelzi, hogy az összes adata megsemmisül).

Bizonyos telefonfunkciók nem működhetnek a hordozótól függően.

Az Essential azt is tanácsolja, hogy az összes adatot előre kell készítenie, csak abban az esetben, ha a dolgok nem működnek az Ön számára. Beta szoftverként, mivel ez az Android Q frissítésnek vannak feltétlenül problémái.

Követelmény

Engedélyezze az USB hibakeresését és az OEM feloldását az alapvető telefonján, ha még nem tette meg.

Mivel a gyorsindító ROM telepítésére törekszünk, ennek megfelelően kell működnie. Ez azt jelzi, hogy az alapvető telefonon egy kinyitott rendszerbetöltőt, valamint az ADB és a Fastboot Motorists -t telepítették a számítógépére. Szerencsére Önnek már mélyreható útmutatókat tettünk közzé arról, hogyan kell csinálni, akár Windows, Linux vagy Mac használata.

A Windows felhasználóknak a Windows Motorists telepítésére is szükség van az alapvető telefonra.

Töltse le az Android Q -t az Essential Phone -hoz (béta)

Töltse le a hivatalos Android 9.0 firmware -t az Essential webhelyéről. Válassza a Flash Android Q béta ph-1 lehetőséget, majd kattintson az alábbiakban az űrlap küldése gombra. A következő oldalon letöltheti az aktuális Android Q Beta Build -t. Töltse le az OTA címkével ellátott Android Q ROM -ot.

Ne feledje, hogy fel kell oldania az eszköz bootloaderét a Buy -ban, hogy villogjon a Fastboot ROM -ra. Abban az esetben, ha nem, megmutatjuk, hogyan lehet kinyitni a rendszerbetöltőt az alábbiakban.

Telepítse az Android Q béta -t az alapvető telefonra

Indítsa el az ADB és a Fastboot parancssori felületet a számítógépén.

Csatlakoztassa eszközét a számítógéphez USB -kábellel. Ha ez az első alkalom, hogy az ADB -t és a Fastboot -ot használja a készülékkel, akkor előfordulhat, hogy az okostelefonon lévő számítógépnek meg kell adnia a szükséges engedélyt. Ha még nem lát egy pop-up párbeszédet, amely engedélyt kér, használja a következő ADB parancsot:
ADB -eszközök

A telefonján koppintson az OK-ra a felbukkanó mezőn, hogy az USB hibakeresési engedélyezése engedélyezze a számítógépet.

Most, hogy újraindítsa az alapvető telefonját a Bootloader módba, használja ezt a parancsot.
ADB újraindító bootloader

Ha még nem nyitotta meg az eszköz rendszerindítóját, akkor ezt megteheti ennek az alapvető gyorsboot -paranccsal.
Gyors folyó villogó feloldás
Használja a telefon hangerő gombjait a navigáláshoz, és válassza az Igen lehetőséget, és nyomja meg a bekapcsoló gombot a kiválasztás megerősítéséhez. Ez visszaállítja a telefonját, és törli az összes adatot.

Állítsa be újra a telefont, és engedélyezze az USB hibakeresését és újra.

Csatlakoztassa újra a telefont a számítógépéhez, és ezúttal a következő parancs segítségével indítsa el helyreállítási módba.
ADB újraindítás helyreállítása

A telefonja ezután elindul egy törött Android logóval ellátott képernyőre.

Nyomja meg a gombot, és nyomja meg a Bekapcsoló gombot, és nyomja meg a Hangerő gombot a helyreállítási menü megtekintéséhez.

A kötetgombok segítségével jelölje ki az ADB frissítését, és használja a bekapcsoló gombot a kiválasztáshoz.

A parancssorba írja be az ADB oldalát, és húzza meg, és dobja el a letöltött OTA fájlt a parancsablakba, hogy beillesztse a helyét.

A parancs lényegében az alábbiak szerint van.

ADB Sideload /file/location/ota.zip

A villogás megkezdődik, és láthatja az előrehaladást a parancssor ablakban. Olvassa el a mélyreható bemutatónkat a villogó OTA ZIP fájlról az ADB oldalsó betöltés és a készlet helyreállítása révén.

Miután a villogást elkészítették, az eszköznek automatikusan újra kell indítania. Ha nem, akkor manuálisan leválaszthatja és újraindíthatja. Az első indítás az Android Q -hoz egy kicsit hosszabb ideig tarthat, mint a normál, tehát légy türelmes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *