Úgy érezte, hogy az Android kötetvezérléseinek sokkal pontosabb választ kell kapniuk? Általánosságban az Android okostelefonok mennyiségi szintje 7-15 lépést foglal magában a maximális és a minimális értékek között. Hét lépés a csengő és a riasztási térfogat szintjéhez és tizenöt lépés a média hangerő szintjéhez. Sokak számára ezek nagyon jól működnek. De gondolkodhatok azon, ha néhányan úgy érzik, hogy sokkal pontosabb a hangerő -ellenőrzés. Ez különösen igaz, ha a fejhallgatón keresztül zenét hallgat. Ha az eszköz gyökerezik, akkor növelheti az Android mennyiségének lépéseinek számát.

Ez megtehető egy XPosed modulon keresztül, a Volumesteps+ néven az Android 6.0.1 -en és az alábbiakban. Mivel az Xposed Framework még nem érhető el az Android 7.0+ Nougat számára, az Android legújabb verziójának felhasználói inkább a Magisk -ot kell használniuk. Szerencsére ebben az esetben a Google legújabb terjesztési számai azt sugallják, hogy az utóbbi csoport elég kicsi.

Kapcsolódó cikk: Hogyan lehet sokkal több hangerőszintet szerezni a hangerő -csúszkán az androidon

Növelje a mennyiségi lépések számát – Android 6.0.1 és annál alacsonyabb

Először meg kell győződnie arról, hogy az XPosed Framework telepítve van -e. Ha fogalma sincs, mi az, vagy csak szeretné tudni, hogyan kell telepíteni a készülékére, akkor nézd meg az útmutatót.

Miután telepítette a keretrendszert, lépjen a Letöltések szakaszra, és keresse meg a VolumEStEps+oldalt. Vagy letöltheti az APK -t innen – volumeSteps+

Telepítse az APK -t, mint bármely más APK -t, és látnia kell, hogy a Modulok szakaszban szerepel az XPosed Installer alkalmazásban.

Aktiválja a modult és indítsa újra.

Ez minden, amit most meg kell tennie. A modulnak van néhány további lehetősége is, amelyekre megnézheti. Pontosabban, növelheti vagy csökkentheti a riasztás, a zene, az értesítés, a csengő, a rendszer és az ügyeleti hangok számának számának számát. A modul lehetővé teszi az értékeket 5 és 50 között, de ne feledje, hogy nem állítja be túl magasra.

Ne hagyja ki: telepítsen több audio modot a Magisk Audio Modification Library keretrendszerrel

Növelje a mennyiségi lépések számát – Android 7.0+ nugát

Az Android Nougat -on, amint azt korábban említettük, a Magisk telepítésére van szüksége. A dolgok itt kissé trükkösebbek, mert az Xposed -rel ellentétben a Magisk nagyon eszközfüggő. Ez azt sugallja, hogy lehet, hogy nem támogatja a készüléket. Mindenesetre nézze meg a Magisk Manager használatával kapcsolatos útmutatónkat.

Feltételezve, hogy a Magisk telepítve van, akkor szüksége lesz a Terminal emulátor alkalmazásra is. Menj előre, és telepítse a Play Áruházból. [GooglePlay url = ””/]

Ezt követően töltse le a Magisk Magisk modul legfrissebb verzióját.

Telepítse a modult úgy, hogy villog a helyreállítás vagy a Magisk Manager alkalmazás segítségével.

A mod telepítésekor nyissa meg a Terminal emulátor alkalmazást és írja be a gépet

Vol_Magisk

Nyomd meg az Entert.

Ha a modul legfrissebb verzióját használja, akkor néhány értéket megmutathat, amelyeket alkalmazhat az Enter gépelésével és megnyomásával.

Ez minden a Magisk modulban van. Jelenleg nincs GUI, ezért minden alkalommal ki kell kódolnia, amikor megváltoztatja a lépések számát. Nem mintha ezt sokkal egyszer kellene megváltoztatnod.

Lehetséges, hogy a modul nem működik, ha a Selinux végrehajtásra van állítva. Ez könnyen gondoskodik arról, hogy a Selinux -t megengedi. Csak telepítse a Selinux Mode Changer alkalmazást, nyissa meg és koppintson a Permissive elemre.

Érdekelhet még:

Néhány Magisk mod, hogy elinduljon

20 Build.prop Tweaks Az Android csodálatos módon történő testreszabásához

Maximalizálja a hangminőséget a Qualcomm eszközökön Hi-Proformance DAC Enabler segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *