Az Apple vadonatúj iPhone 14 Plus holnap, október 7-én, pénteken eladó. eladásra megy.

Míg az Apple már rendelkezik az új iPhone 14, iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max számára a világ minden tájáról, a 6,7 ​​hüvelykes iPhone 14 Plus-nak néhány hétig kellett várnia.

Az Apple nem mondta, hogy miért döntött úgy, hogy az eszközöket külön-külön kiadja, de az előrendelések egy ideje elérhetőek voltak, és azoknak, akik korán megkapják a megrendelést, holnap megkapják az új iPhone-t.

Az iPhone 14 Plus az első nem-PRO iPhone, amely 6,7 hüvelykes kijelzőt mutat be, így jó lehetőséget kínál azok számára, akik ezt a nagyobb eszközt akarják, de nem akarják, hogy új iPhone 14 Pro Max-ra kell fordítaniuk. Maga az eszköz megegyezik az iPhone 14 -vel, azaz az A15 Bionic párosul azzal, amit az Apple mond: „A legjobb akkumulátor élettartama az iPhone -ban”.

Míg a 6,7 ​​hüvelyk ugyanúgy, mint az iPhone 14 Pro Max, érdemes emlékezni arra, hogy az iPhone 14 Plus nem tartalmaz adaptív 120Hz-es frissítési sebességet, sem mindig bekapcsolt kijelzőt. Ne feledje ezt, ha vásárlás előtt a két eszközt súlyozza.

További különbségek közé tartozik a dinamikus sziget és az új kamerák az iPhone 14 Pro Max -on is.

Az új iPhone 14 Plus holnap elérhető, 899 USD -tól kezdve.

Ön is szeretné megnézni:

Letöltés: iOS 16.1 Beta 4, a nyilvános indítás közelében jelent meg

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 16 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Jailbreak iOS 16.0.2 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

iOS 16 kompatibilis és támogatott iPhone, iPad, iPod touch eszközök

iOS 16 Rejtett funkciók: 100+ változások Az Apple nem mondott el nekünk

Letöltés: iOS 16.0.2 OTA profilfájl, IPSW linkek megjelent

Töltse le az iOS 16 végleges IPSW linkeket és telepítse az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz [TUDOMÁNY]

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *