feltárása a Google MAPS szolgáltatásának körülbelül ugyanolyan kiemelkedő, mint manapság a böngésző motorja, valamint a webszolgáltatáson kívül a Hatalmas Hatalmas G összehangolt erőfeszítéseket tett a mobil felhasználók navigációjának fokozása érdekében. Azok, akik egy androidot ringatnak, szinte mindig a frissítések sokkal jobb végét kapják, amennyire a Google vonatkozik, azonban annak elismerésekor, hogy az iOS -egyének továbbra is döntő demográfiai adatok, amennyire az elérhetőségeket figyelembe vesszük, az Android -készítő éppen egy meglehetősen nagyméretű kiderült, hogy meglehetősen nagyméretű Frissítse az iPhone -on szereplő személyeket, valamint az iPad -et, valamint az egyének, akik saját mobil operációs rendszert futtatnak.

Mindkét alkalmazás – még az App Store -ban felfedezett verzió is – néhány erőteljes esztétikai csípés alá tartozik a Google új anyagi stílusú erőfeszítései szerint, az Android 5.0 Lollipop -nál, valamint amint azt az alábbi képernyőképek láthatják, minden sok minden, minden sok minden, minden nagyon sok. Tisztító és sokkal könnyebben feldolgozható.

A Google soha nem prioritást adott a hiúságnak a funkcionalitáshoz képest, valamint a térképek általános megjelenésének üdvözlése ellenére, az anyagtervezés különböző quirái szintén sokkal kielégítőbbé és kényelmesebbé teszik az alkalmazásokat. Az a rétegelt stílus, amelyet a Lollipop korai alkalmazói örömmel fogadtak el, az, hogy a Google teljes alkalmazásának felépítésén kezdi becsapódni, és a térképek csak a jelenlegi ellenőrzött címzett.

Szintén az offingben van az Uber -vel való integráció is, amely megfelelő, ha gyakran a helyről a helyre mozog. Az Uber megfizethető, mégis prémium taxival, sok odaadó ügyféllel az elmúlt néhány évben, valamint amikor ez a frissítés bevezetésre került, az Uber egyének képesek lesznek ellenőrizni az útvonalakat, valamint a Saved tüntetéseit is. Útvonalak a térképekben.

Az OpenTable Támogatással szintén megjelenik az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező térképek számára, az állampolgárságú személyek táblákat foglalhatnak, és foglalásokat végezhetnek anélkül, hogy kilépniük kellene a MAPS alkalmazásból.

Az alábbi alkalmazásokhoz kapcsolódtunk, bár a Google feltárta ezeket a frissítéseket, nyilvánvalóan még néhány nappal a legfontosabb időtől. Amellett, hogy az alkalmazások teljesen ingyenesek a letöltéshez, tehát nincs kár a centrifugáláshoz.

(Letöltés: Google Maps az iOS / Android számára)

Feltétlenül ellenőrizze az iPhone Apps galériánkat, valamint az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást nézzen meg iPhone -jára és iPadjére, valamint az Android Apps Galéria, hogy még sok más alkalmazást nézzen meg az Android eszközéhez.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *