Ah, photo vs. AVR, the never-ending battle of electronic style supremacy. Néhány ember fogadja az Atgal AVR mikrokontrollerjei, míg mások tévednek. [majenko] is firmly planted in Microchip’s photo camp, so he composed up a great comparison of Atmel’s AVR versus Microchip’s photo household of microcontrollers. Az eredmények nem meglepőek; photo microcontrollers come out as a much better product that no hobbyist utilizes since no hobbyist utilizes them.

Atmel as well as their series of AVR microcontrollers has seen a big boost in popularity in the hobbyist market in the last few years, no question thanks to the Arduino as well as other AVR-powered dev boards. Ez nem az állami mikrochip, valamint a fotó nem látta az idejüket a mészfényben; Volt egy olyan idő, amikor ténylegesen elektronikus elemeket kaphat a rádiós shackben, beleértve a Microchip-ból álló készleteket, amelyek azonban rendkívül kiemelkedően kiemelkednek, de kissé dátumos alapbélyegzőt.

Miután folytatta az Atmel Avr Atmegata328p képességeit, a hasonlóan felszerelt Microchip Pic Pic18f25k80, valamint Ti MSP430G2533, [Majenko] felfedezte az évelő kedvencét, az AVR, hiányzott néhány rendkívül fontos kategóriában. Az AVR alacsonyabb felbontású ADC, kevesebb PWM csap, kevesebb 16 bites időzítő, míg körülbelül 0,75 dollárért költ.

A program [Majenko] elemzése nem veszi figyelembe a fénykép kiválasztásának immaterisét egy AVR felett. thanks to the Arduino’s adoption of the AVR, there are many, lots of a lot more code as well as schematic examples floating around on the Web for just about every job imaginable. A fénykép előrehaladási eszközei sokkal gyorsabbak, mint az AVR ekvivalensek; A Pickit2 körülbelül 50 dollárral fut, míg az AVR isp programozók csak a zsebváltozás bárhol felfedezhetők.

Ez egy lusta vasárnap, így minden “yall továbbhaladhat, valamint javasolja a megjegyzéseket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *